KONYA / ILGIN - Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu

Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu

Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu Fevzi Çakmak Cad.,No22 42600 Ilgın / Konya
Vizyon
Okulumuzda öğrenme temel ihtiyaç olarak kabul edilsin.Okulumuzda her veli, öğrencisine öğrenme için her türlü fırsatın verildiğini bilsin. Okulumuzda, hem öğrenenler, hem öğretenler birbirlerinin öğrenmesine ve birbirlerinin gelişmesine yardımcı olmanın önemine inansın. Okulumuzda, çalışanlar gerekenleri yaparken kendilerinden emin olsun. Doğruları yaptıklarında alacakları cevaptan korkmasın ve gerekenleri yerine getirmede endişeleri olmasın. Okulumuzda, herkes her gün daha iyiye ulaşmak için çalışsın.
Misyon
Biz... bütün öğrencilerin öğrenmelerini sağlamak, onların bilgili, becerili ve kendilerine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak ve onlara 21. yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak için varız.
08:40 - 12.00 13.20 - 15.40
Merkezi Isınma Doğalgaz
Ulaşım
Şehir merkezine dolmuşlar çalışmaktadır. Öğrencilerimiz servisle ulaşımlarını sağlamaktadır.
Özel Öğrenci Servisleri hizmeti vardır.
Konya´ya 90 km uzaklıktadır. Ilgın merkeze 2 km uzaklıktadır.